Dincolo de nori…

Sigur că mai știi frica mea de a nu se prăbuși avionul care trebuia să mă ducă pentru prima dată în București. Și mai ții minte și frica ce m-a cuprins când pilotul ne-a anunțat, la întoarcere, că vom ateriza de urgență în Cluj pentru că în Oradea ceața e prea deasă. Ei bine, de data asta n-am mai avut emoții legate de zbor.

Doar la îmbarcare îmi venea să intru în pământ când o tanti agent m-a luat la percheziție corporală pentru că … a crezut că ascund ceva în sutien! :)) Am un sutien cu ceva model din plastic care la prima pipăială (aia de după ce am trecut detectorul de metale) a dat de bănuit doamnei. M-a băgat în ceva cămăruță de 1×1 și m-a luat la pipăială serioasă.

Dar zborul a fost plăcut, am primit micul dejun și am admirat norii… Cât de simplă și de pufoasă pare viața văzută din avion.

mulțumiri BlueAir 🙂

Azi am colindat Bucureștiul la pas, am ajuns pe la restaurantul lui Viorel Copolovici, am mâncat bine și nu ne-a părut rău că am făcut vreo câțiva kilometri buni per pedes pentru a ajunge la Kopel’s.
Frumos local, bună mâncare!

Iar înspre seară, după ce-am făcut un duș și ne-am lepădat de praful acumulat, am vizitat expoziția de fotografii marca Vlad Petreanu și Cosmin Tudoran. Imaginile au fost făcute în Thailanda și Myanmar.

14 thoughts on “Dincolo de nori…

  1. lilisor Post author

   In afara de 2 tanti care m-au injurat in parcul de catei din Herastrau cand am facut poze la 3 catei, n-am dat peste bucuresteni nasoli. Taximetristii au fost amabili, angajatii hotelului Stil au fost extrem de amabili si de zambitori iar bloggerii bucuresteni au fost draguti 🙂
   Te surprinde? 🙂
   p.s: n-ai dat si tu un semn de viata sa ne intalnim … serios ca nu-s atat de nasoala pe cat par pe blog 😀

 1. Pingback: Prin Bucurestiul meu | Ciupercutza

 2. Pingback: Cum a fost la #prinbucurestiulmeu? | Jurnal de Oradea - Blogging is Trendy

 3. Myriam

  Mama tot zice ca eu tin sus si tare ca vreau sa plec in America dupa facultate,ca poate-mi pica avionul si ce ma fac dupa aia.Zice ca nu ma lasa sa plec sa nu pateasca ceva avionul.Eu abia astept sa urc intr-unul…inca n-am experimentat senzatia:-S

  Reply
 4. Pingback: Despre oamenii întâlniţi la #prinbucurestiulmeu | Lilisor.net: blog personal feminin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.