Felicitari, Marina Popa!

Cum cine e Marina? Marina Popa e Ambasadoarea Dove a lunii mai! Pentru că a povestit atât de frumos experienţa sa cu Dove încât mi-a amintit de ce îmi place brandul ăsta!

Ţin minte că acum mulţi ani o studiam pe verişoara mea care în fiecare seară se dădea cu diverse creme de corp, avea grijă să aibă tenul hidratat şi pielea curată, chiar dacă se pregătea să meargă până la magazinul de la colţ. Pe atunci mi se părea că e doar fiţoasă, doar ce folos au cremele alea?! Între timp am mai crescut şi am învăţat că mirosul specific adolescenţei şi pielea aia fină nu durează o veşnicie! (şi ce păcat!)

Aşa că am încercat şi încă mai încerc multe produse pentru igienă şi întreţinere. Unele au ajuns la gunoi după câteva utilizări, în schimb altele m-au convins să le folosesc mereu! Ce îmi place de la Dove e crema de corp Dove Silk pe care am primit-o mostră cred că prin Ungaria, la cumpărături. Mi-a plăcut atât de mult efectul pe piele şi mirosul încât am căutat-o în România în câteva magazine. Cutiuţa mostră am păstrat-o pentru a şti ce să cumpăr când pielea devine uscată, mai ales toamna şi iarna.  Uite cât de frumos a povestit Marina de Dove:

Am vazut ca fericirea se invata, ca dragostea se cultiva si frumusetea se intretine, ca lumea nu se invarte decat in jurul acelor ani frumosi in care iubim, radem si ne daruim sufletul.

Am vazut ca cele mai importante conversatii din viata sunt cele cu tine insuti, in momente de profunda si intensa sinceritate.

Si am inceput astfel sa descopar, incet incet, in momentele mele de conversatie cu mine despre viata, ca dinamismul, daruirea si frumusetea pot fi inepuizabile, daca pentru o secunda iei o pauza si iti privesti sufletul, golind tot ceea ce nu e curat.

Ca intr-o baie cu Dove Visible Care: cu efect imediat.

Marina a devenit Ambasadoare Dove pentru că a încercat produsele, a postat o descriere atât de frumoasă despre efectul lor încât a dovedit că merită o săptămână la un Spa din Barcelona. Felicitări! Campania durează până în 31 iulie pe www.ambasadoareledove.ro. Susţine ambasadoarea care te-a convins să foloseşti Dove Visible Care şi poţi câştiga premii!

Poţi discuta cu ambasadoarele pe blogul, forumul sau direct pe pagina de Facebook a campaniei.

2 thoughts on “Felicitari, Marina Popa!

 1. iatcu

  ma buseste risu’.
  Niici un comment!?!!??
  Daca scriai c-ai facut alergie de la crema revigoranta, cu siguranta se trezeau inca 44 de iritate mindre, afectate dermatologic in urma folosirii produselor ”Dove”.

  Reply
  1. lilisor Post author

   🙂 Mda. Ce „nasol” că produsele Dove sunt atât de bune pentru pielea mea, încât nu am ce scrie de rău. Asta dovedeşte încă o dată experimentul din postul anterior şi din alte posturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.