Serbarile Berii Timisoreana: Cargo!

Nu credeam că în Oradea se va organiza un eveniment atât de reuşit. Nu-s fană Timişoreana, nu-mi plac în mod deosebit festivalurile berii însă trebuie să le acord puncte în plus organizatorilor pentru tot ce-au făcut la Serbările Berii Timişoreana din 2010.

Decorurile, mesele, curăţenia, paza, toate au fost puse la punct. ÃŽnsă micii n-au fost pe gustul meu. Mi-a plăcut că din jumătate în jumătate de oră veneau niÅŸte tanti ÅŸi luau de pe mese paharele goale ÅŸi cartoanele de la mici, mi-a plăcut că paza ÅŸi-a făcut treaba ÅŸi a escortat scandalagii în afara parcării iar sonorizarea a fost excelentă. ÃŽn plus, a fost montat un ecran uriaÅŸ pentru ca toată lumea să vadă artiÅŸtii, nu doar cei din spate ÅŸi cei înalÅ£i. 😀

Bun. Formaţiile care au cântat vineri seară au fost bestiale, ca să folosesc un termen din rock. Ştii deja că-s fană Cargo şi că de obicei nu ratez vreun concert de-al lor din Oradea. Vineri seară (16 iulie) băieţii au fost în formă, Baciu a ţopăit efectiv pe scenă cu chitara-n mână. Iar publicul a fost incredibil. De la copilaşi de clasa a 5-a, la tineri roacheri, la bătrâni şi bătrâne, toate vârstele au fost prezente în parcarea Independenţei la Cargo. Şi-au cântat la unison cu artiştii! Evident că cea mai cântată piesă (şi bis-ul) a fost Dacă Ploaia S-ar Opri, melodie pe care am şi înregistrat-o. Baciu are o voce puternică, electrizantă chiar. Mi-a plăcut nespus de mult concertul Cargo, aveam nevoie de o seară nebună în compania muzicii rock interpretată live.

Åži clipul.

5 thoughts on “Serbarile Berii Timisoreana: Cargo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.