La cumpărături în Forum din Debrecen

Ungurii din Debrecen, care merg la cumpărături în Forum au magazine Marks & Spencer, Zara cu preÅ£uri niÅ£el mai acceptabile (vecina ÅŸi-a cumpărat o rochie office foarte drăguţă cu 150 de lei), Addidas, Puma, Nike ÅŸi … Burger King. 😀

În plus, ei ştiu să-şi facă reclamă pentru a atrage publicul din România: tramvaiele orădene au fost colorate frumos, cu mesaje în limba maghiară şi apoi în limba română. În Zara, într-o cabină de probă alăturată o româncă îi striga prietenului său să-i aducă nişte pantofiori, să-i asorteze cu hăinuţele pe care le-a luat să le încerce. Nu voi merge pe ideea că doar românii fac aşa ceva la cumpărături, adică să strige în gura mare unul după altul, că şi ungurii au oile lor.

Nu cred că voi deveni vreodată client Zara. Preţurile de 300 de lei pentru un sacou sau 400 un jerseu, mă depăşesc. La fel, nu înţeleg de ce în Ungaria, la InterSports am găsit papuci sport cu 150 de lei, iar în reprezentanţele din mall-ul orădean preţurile încep de la 250-300 de lei.

Clar, sunt şi produse care costă mai mult decât la noi, dar în general, multe lucruri sunt cu o idee mai ieftine. Da, ştiu, vei zice, plus benzina până acolo, se adună. Ei bine, nu prea. Cheltuielile cu transportul le puteţi împărţi dacă mergeţi 4 persoane cu o maşină. Chiar nu văd nevoia de a merge fiecare cu maşina-i.

2 thoughts on “La cumpărături în Forum din Debrecen

  • Eu sunt client Deichmann È™i tare dezamăgit am fost când am văzut că în Forum Debrecen au preÈ›uri mai mici decât la noi.

  • nu la toate produsele au preturi mai mici, la unele sunt aceleasi preturi, insa ei ai si alte modele decat cele pe care le gasesti la noi si asta se aplica nu numai la deichmann dar si la zara, bershka, stradivarius, office shoes etc..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.