Evit siteurile cu drama queens!

Înainte de a-mi sări, virtual, la gât, îţi şi argumentez: unde-s multe femei, e circ! Iar dacă ciclurile menstruale le sunt sincronizate, ferească-te Sfântu (şi toate neamurile lui) de o gloată de dudui aprige și nervoase.

Mă întreba cineva acum ceva vreme, de ce citesc atâtea bloguri de bărbaÅ£i bucătari ÅŸi de ce nu intru pe forumurile de femei unde se postează reÅ£ete, sfaturi etc. Prefer oricând să salivez în faÅ£a monitorului la reÅ£etele lui Adi Hădean. Prefer tipul clasic de blog cu o scurtă poveste È™i apoi reÈ›eta decât să citesc văicărelile ÅŸi „sfaturile” unora care n-au altceva de făcut decât să dea lecÅ£ii tuturor. De obicei astfel de femei simt nevoia de a controla totul ÅŸi dacă, Doamne Feri!, nu le-ai cerut sfatul despre o cremă, îţi sar la gât, că “m-ai exclus-o din viaÅ£a ta”, „nu mă mai iubeÅŸti,” „eÅŸti un om egoist”, „nimeni nu mă iubeÅŸte, deÅŸi sunt un om bun, n-am făcut rău nimănui”. and so on …

I like to cook without adding drama to my food!

Îmi displac oamenii de tipul control freak, egoiști, care constant au impresia că sunt mai buni decât restul. Am o toleranță scăzută față de reproşuri inutile şi apropouri răutăcioase. De obicei reproșurile vin din partea celor care ar vrea să fie în centrul atenției și atunci când nu reușesc să obțină atenția dorită, se simt excluși. Dar care n-ar întreba vreodată: „Pot să vin/ajut/contribui şi eu?!”. Iar dacă nu le ceri ajutorul / părerea / nu-i plasezi în centrul atenției, se supără în așa hal încât orice idee ai avut, e catalogată drept „tâmpenie”, „o prostie fără limite”!

Prin natura serviciului am ajuns pe o mulţime de siteuri cu şi pentru femei şi niciunul, dar absolut niciun site pentru doamne şi domnişoare nu m-a convins să rămân şi să ader la „comunitate”. Pentru că după ce citești câteva subiecte, observi ipocrizia, nesimţirea şi răutatea feminină. Şi când spun răutate feminină, nu mă refer la „fată, ţi-ai luat aceeaşi bluză ca mine, de ce?”, ci la atitudini maliţioase şi ameninţări grosolane din partea unor femei care vor să se simtă importante. Drama queen in full mode!

Ai îndrăznit să-ţi cumperi rochia aia fără să-mi spui?! Nesimţito! Te exlud din viaţa mea!

Ai fost la târg/parc (insert random event here!) fără mine? Eşti o ipocrită, te credeam prietena mea, nu te mai vreau în preajma mea!

Ai postat pe blog reţete şi mie nu mi-ai spus?! Nu mai vreau să te văd!

Ai mers la toaletă cu X-uleasca şi nu m-ai luat şi pe mine? Adică eu nu sunt prietena ta?!

Exagerez puţin pe ici, pe colo, dar concluzia rămâne aceeaşi: nu intru pe siteurile pentru femei pentru că acolo se adună multe „drama queens”. Bine, nici cu bărbaţii nu mi-e ruşine, sunt atât de orgolioşi şi de încrezuţi, încât unora nu le ajungi la nas nici măcar cu muntele Everest.

Prefer comunităţile unde proporţiile sunt echilibrate, unde excepțiile isterice nu se pot evidenţia în marea de oameni.

foto

7 thoughts on “Evit siteurile cu drama queens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.