Teatru la Toamna Orădeană 2011

podu cu horatiu malaeleDupă o săptămână cu folk şi jazz, urmează săptămâna pieselor de teatru la Toamna Orădeană.

Astă seară, de la ora 20, avem stand up comedy cu Mihai Bobonete ÅŸi Improvizati.Ro. PreÅ£ul biletului e 20 de lei. Nu uitaÅ£i că în fiecare zi de luni până joi puteÅ£i câştiga invitaÅ£ii duble la spectacolele din săli, participând la concursurile de pe pagina de Facebook a festivalului. “Ne râdem” deseară la Casa de Cultură, din piaÅ£a Ferdinand nr. 4?

Mâine, 4 octombrie, cunoscutul actor HoraÅ£iu Mălăele vine în Oradea, la Filarmonica de Stat. Spectacolul se numeÅŸte Podu’ ÅŸi începe la ora 20.00. Rugămintea mea e să fiÅ£i punctuali ÅŸi vă intraÅ£i în sală cu vreo 10 minute înainte de ora începerii spectacolului. Alături de HoraÅ£iu Mălăele vor urca pe scenă George IvaÅŸcu ÅŸi Meda Victor. Biletul costă 20 de lei.

Miercuri, 5 octombrie, avem un alt spectacol de teatru excelent, Zaruri şi cărţi. Vor urca pe scena Casei de Cultură, de la ora 20,  Florin Piersic Jr. şi Petre Fumuru. Biletul costă 20 de lei.

Joi, 6 octombrie, ultima seară de spectacole în săli, e rezervată comediei. Mă mut la mama, o piesă cu Adriana Trandafir, Gabriel Fătu şi Andreas Petrescu. Începe la ora 20 la Casa de Cultură, piaţa Ferdinand. Biletul costă 20 de lei.

Vineri, 7 octombrie, avem concerte în aer liber. De la ora 19 încep concertele Fly Project şi Şuie Paparude.

Sâmbătă, 8 octombrie, avem concert Trupa Veche şi VH2.

Duminică, 9 octombrie, avem concertele Connect-R şi Zdob şi Zdub.

Toate spectacolele din weekend au loc în parcarea din str. Independenţei şi accesul e gratuit.

Să tot fie toamna orădeană…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.