sexi ass

Vine o vreme în viaţa oricărei femei …

… când trebuie să recunoască faptul că are fundul mare! Dar nu oricum, ci doar că e mai mare decât era în urmă cu 2-3 sau 5 ani. (Niculae, şterge-ţi zâmbetul ăla de pe faţă!)

De obicei momentul ăsta are loc atunci când mergi la cumpărături pentru un nou costum de baie sau un compleu de lenjerie senzuală, să-l surprinzi plăcut într-o seară.

În magazin, fiind sigură pe dimensiunile tale, ceri mărimea S, pentru că  ştii sigur că asta ţi-e mărimea. În scurt timp realizezi că măsura S, care-ţi venea ca turnată, nu mai intră decât până la jumătatea pulpei. Şi ceri mărimea M, iar mai apoi mărimea L şi tot aşa mai departe, pe măsură ce trec anii.

Deşi cred că orice femeie care se respectă ştie că la fiecare 10 ani creatorii de modă micşorează atât de mult standardele, încât şi dacă fundul a rămas la aceeaşi dimensiune, hainele nu se mai potrivesc.

Iar noi, doamnele şi domnişoarele respectabile, rămânem mâhnite, gândindu-ne că e ceva în neregulă cu noi. Dar de fapt totul e doar o conspiraţie mondială a bărbaţilor.

Nicio femeie nu are fundul prea mare! Bărbaţii au palmele prea mici …

sexi ass

foto: boitalk; de fapt sursa originală e asta: rjophotography.com

34 thoughts on “Vine o vreme în viaţa oricărei femei …

 1. Ioana S

  Tu, Lili, să ştii că şi eu mi-am pus aceeaşi problema existenţială, fireşte, când m-am dus zilele astea să-mi fac tradiţionalul cadou de la mine pentru mine, de Sf. Ion, şi-anume lenjerie sepsi.
  Ah, ce bine mă simt acuma, când ştiu că-i doar o conspiraţie :)))
  (vorba ceea, it’s not me, it’s you :))

  Reply
  1. Radu-Mihai

   Cum sa nu fiu iubit? Ce ti-a spus Andreea si nu stiu eu? De vreo 10-15 minute am vorbit cu ea si mi-a zis “Te iubesc!”… m-a mintit?!? 🙁
   Sau tu esti cea care nu ma iubeste? 🙁

  1. lilisor Post author

   Eh, am experimentat faza cu trecerea de la S la M acum, înainte de revelion când am fost să-mi cumpăr lenjerie roşie. Deşi io tot tind să cred că era croiul de vină. :))
   Dar da, n-am probleme de genul ăsta. La cele 50 de kilograme ale mele, ar fi şi culmea să-mi fac griji în legătură cu dimensiunea fundului meu.

 2. L.G.

  Dom’şoara din poza are cativa (mai multi) ani de sală, fittnes, jogging, poate inot, poate chiar dans la bara si evident a deschis atat de mult picioarele in pat cu alti barbati incat muschii fesieri au taria necesara.
  Lili, tu nu ai nicio problema! Iar Laurentiu poate sa stea linistit, nu-i imbogatesti pe altii si nici nu-l inseli :)))

  Reply
  1. L.G.

   @Lili – nu judec, dar admir oamenii care fac sport; si eu as face, daca m-ar tine plamanii…

   @Dan @Radu
   Nu o stiu pe domniţă, dar stiu cum a ajuns verisoara mea sa aiba formele domn’şoarei din imagine 🙂 Cauta pe google: Ramona Lazuran
   P.S. Aveti grija la neveste ! :))

 3. curs valutar

  Monumentale cele doua fraze BOLDUITE :))

  Dar dupa o varsta se intampla la doamne marirea fundului si lasarea tatelor si nu e vina niciunui barbat doar a naturii 🙂

  Reply
 4. lilisor Post author

  Deci toţi aţi fost atât de absorbiţi de formele domniţei încât niciunul n-aţi observat watermarkul pozei? Ptiu, drăcie! Bine c-am corectat la timp!

  Reply
  1. Dan C

   la asa o poza sa stii ca watermarkul sare prima data in ochii oricarui barbat.

   apropos, e poza alb-negru!!! nu exista cururi gri! e fake!

  2. Dan C

   @Radu-Mihai – uita-te la poza nu la curu domnitei. nu te poti concentra nicicum, eu si acum vad watermarkul. deja e enervant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.