vin rose

Jazz Cafe, pentru cei care apreciază un vin bun (Oradea)

Dacă vrei să bei vin îţi recomand Jazz Cafe, bd. Magheru nr. 6 (în spatele sălii de fitness). Poţi savura un vin bun ascultând-o pe Edith Piaf sau pe Mireille Mathieu. Ori pe Louis Amstrong sau Dean Martin.

Deşi mereu am preferat Feteasca Neagră demisec înainte de orice alt soi, trebuie să recunosc faptul că mi-a plăcut tare mult şi Corcova Muscat Ottonel. E mmm… delicios, acidulat cu o aromă puternică de piersică, dacă nu mă-nşeală papilele gustative. Nici Rose-ul Caloian nu-i rău, dimpotrivă, e uşor şi nu dă dureri de cap a doua zi. De fapt, consumat cu moderaţie presupun că niciun vin de calitate nu provoacă migrene.

Dar mai bine întrebi oamenii pasionaţi din Jazz Cafe pentru recomandări de vinuri.

vin rose

corcova

8 thoughts on “Jazz Cafe, pentru cei care apreciază un vin bun (Oradea)

 1. Alex

  Am fost aseara si era complet gol. Am stat la o bere (una singura au in meniu) sa vad cum e. S-a facut o investitie mare, dar locatia nu ajuta.

  Reply
  1. lilisor Post author

   Aseară fiind marți. Ai băut bere într-un local recomandat pentru vinurile alese? Într-o companie bună, localul chiar merită. Cel puțin pentru mine 🙂

 2. Razvan T. Coloja

  Eu am fost acolo acum vreo 4 luni, în weekend. Era gol-goluț. Atmosfera e faină, muzica e OK (de la jazz la rock), tipul de la bar e un om cumsecade cu care ai ce vorbi. locația însă nu e deloc bine aleasă. Barul e ascuns, izolat, departe de tot ce-i relevant. M-aș mai duce dar mi-e o lene să merg câte un sfert de oră pe jos doar ca să ajung la o crâșmă când PodZ e mult mai aproape.

  Reply
 3. Pingback: O aniversare cu vin | Lilisor.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.