Business Days Oradea – 3-4 aprilie 2013

Hotelul Ramada pare-se că rămâne locaÈ›ia preferată a managerilor pentru evenimente de business, cel puÈ›in la nivel de Oradea. ÃŽn 2012 am ajuns la câteva evenimente de IT È™i business (datorită serviciului/clienÈ›ilor) organizate la Ramada – sălile-s bine amenajate, hotelul e într-o zonă bună fiind aproape de primărie È™i aproape de intrarea în oraÈ™ – , aÈ™a că nu mă surprinde că È™i Business Days Oradea va avea loc tot la Ramada.

Suita de evenimente Business Days este conceputa in jurul ideii de a crea o platforma de oportunitati de business networking pentru manageri si antreprenori. Evenimentele sunt astfel creionate incat sa ofere maximum de beneficii celor 3 mari categorii de stakeholderi ai proiectului: participanti, parteneri si speakeri. Evenimentele sunt gandite sa se desfasoare pe durata a doua zile.

Ediția a 10-a Business Days, adresata managerilor și antreprenorilor, sosește la Oradea cu peste 60 de speakeri de top (antreprenori în serie, manageri din companii de top, investitori, experţi şi specialişti în diverse domenii), cu teme de dezbatere de mare actualitate, analizate în 16 workshopuri, 4 conferinţe sau în cadrul celor 4 mese rotunde, cu 100 de parteneri care sprijină organizarea evenimentului, la care sunt aşteptaţi peste 500 de participanţi.

Practic vreme de 2 zile câteva zeci de speakeri vor ține prezentări și vor fi organizate workshop-uri pe teme diverse, precum dezvoltare profesională și personală, idei inspiraționale și exemple motivaționale (de ex. Silviu Hotăran, ale cărui prezentări sunt foarte inspirate și pragmatice), fiscalitate (cu Iulian Sorescu de la NOERR, l-am văzut și anul trecut la un eveniment orădean), ba chiar va ajunge și primarul nostru Ilie Bolojan în prima zi de eveniment (sper totuși că nu va vorbi despre reducerea nivelului de zgomot din Oradea).

Diana Vitan, Adina Rada, Mihaela Tatu, Mihaela Stroe, Florica Cherecheș sau Elena Badea sunt doar câteva doamne manager care vor ține prezentări.

Pentru înscrieri vă invit să accesați site-ul oficial al evenimentului: oradea.businessdays.ro. Stimați studenți e bine să știți că pentru înscrierile la Business days beneficiați de 50% reducere pe baza carnetului de student, în limita a 50 de locuri.

Așadar, 3-4 aprilie, hotel Ramada Oradea, Business Days. 

1 thought on “Business Days Oradea – 3-4 aprilie 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.