jungla-bihoreana

Vreau bocanci, nu glezne sucite!

Pentru că-ntr-o săptămână mă așteaptă o aventură montană, îmi caut bocanci. Gugălind de zor am intrat pe diverse site-uri de unde pot cumpăra „păpuci” de munte (bănățenii știu la ce mă refer).

Și zău că nu pot înțelege cum și de ce cineva s-a gândit să pună bocancii de munte în aceeași categorie cu urâțeniile alea de UGG-uri sau, și mai tare, cu bocancii ăia de piți cu toc de 10 cm și imprimeu cu tigru.

Îmi și imaginez o madmoazelă îmbrăcată-n roz turbat, cu ghetuțele ei leopard print, cum zburdă ca o căpriță printre stâncile de la Vadu Crișului, spre exemplu. Fără a-și scrânti vreo gleznă, că doar are antrenament de la craterele urbane.

În altă ordine de idei, unde în Oradea găsesc bocanci pentru femei, la un preț decent? Bugetul meu e de 250, cel mult 300 lei.

jungla-bihoreana

15 thoughts on “Vreau bocanci, nu glezne sucite!

  1. lilisor Post author

   Nu cunosc mărcile și stilurile de bocanci, prefer să iau ceva recomandat de cineva care se pricepe. Cum e Ștefan de mai jos, că el merge des pe munte.

  1. Lia

   Cusaturi mai putine inseamna mai putine locuri pe unde patrunde umezeala si mai putine locuri pe unde s-ar putea desface. Am bocanci dintr-o bucata de piele pe care i-am purtat pana s-a tocit talpa si am bocanci din multe bucatele pe care i-am purtat pana s-au desfacut cusaturile; bineinteles, primii au tinut mai mult.

 1. Gabriela

  Io tot ocico o sa-ti recomand, nu de alta, dar de bugetul tau iti iei 2-3 perechi de bocanci aproape noi… Daca vrei, o sa mergem impreuna sa vin cu recomandarile la pachet :))). Ca recomandare generala pt munte, cauta GoreTex. Nu e doar o poveste de marketing :)), chiar ajuta (asta daca nu faci ca mine, sa-ti iei cizme de goretex peste pantaloni textili, pe furtuna; ca apa care intra pe sus in cizme nu mai iese :))).

  Reply
  1. lilisor Post author

   Te urăsc!:))) Ador brandul Salomon, dar mi-l permit numai când oferă reduceri. Am o pereche de running shoes de la ei, superbi. Atât de comozi sunt. I-am luat la reduceri în Ungaria, acum 2 ani. Vreo 220 lei am dat pe ei, dar și-au meritat fiecare leu. Weekendul trecut am fost la munte cu ei. 10 km prin zăpadă am făcut, n-am avut nimic, mi-era cald la picioare, deși, repet, sunt running shoes, nu bocanci.

 2. Emi

  Mno, pe atunci nu te știam, că te puteam rezolva cu preț fără adaos la toată gama pe care o aveau în stocul de la București…sunt excepționali, plătești și brand-ul ce-i drept, dar sunt au și calitate foarte bună! 🙂

  Reply
  1. lilisor Post author

   Am și gleznieră, sper totuși să o mănânce moliile și eu să n-o mai folosesc vreodată. Sper să nu-mi mai scrântesc vreodată glezna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.