Vedetele lu’ peÅŸte

Din când în când mai arunc o privire la tembelizor să văd ce se mai spune. Adineaori m-am uitat la Happy Hour cu Măruţă. Cătălin e ok dar are niÅŸte invitaÅ£i … doamne dă-le minte!

Mai înainte a fost invitată Ramona Bădulescu. Tipa asta nu ştiu ce a făcut atât de important de toate ziarele şi tembeliziunile o bagă în seamă. Serios! Pentru mine era mereu tipa aia grasă care umblă pe lângă Botezatu şi care se îmbracă oribil.

Acum a făcut ceva notabil: a slăbit. Era şi cazul. Era imensă. Ok, am înţeles că după sarcină nu a reuşit să scape de kilogramele acumulate, atât de uşor dar las-o nene, a născut de 5 ani deja.

Nu o cunosc personal ÅŸi când am văzut cum se comportă la tembelizor, nici nu-mi doresc să o cunosc vreodată. Tipa nu ÅŸtie să vorbească frumos, nu ÅŸtie să se machieze sau să se îmbrace cu stil, arată oribil ÅŸi acum … mă mir că Măruţă a suportat-o în platou.

Tanti aia e critic de modă? În veci nu m-aş îmbrăca după sfaturile ei. Poate pentru că sunt adepta unei ţinute confortabilă şi simplă decât tot felul de paiaţe şi brizbrizuri care îţi iau ochii în momentul în care întâlnesc o rază de lumină.

Femeia aia nu se uită în oglindă înainte de a ieşi din casă? Nu observă că părul ei arată de zici că a uitat să-l spele vreo 2 săptămâni?!

Vai şi amar de pseudo-vedetele româneşti!

2 thoughts on “Vedetele lu’ peÅŸte

  • Ramona Bădulescu sau Bădescu? Hai că Bădescu e bună rău LOL cum sună formula asta ^^
    Ramona Bădescu nu e tanti aia care a plecat in Italia şi care dădea sexy din fund pe la teleşoping acum 7-8 ani, prezentând curea de dat jos celulita şi alte produse cosmetice sau bijuterii.. după care a ajuns vedetă în Italia, iar aici doar material de pictorial şi tapet pt cabine de TIR.

  • Nu! Badulescu. E grasa si blonda si mare vedeta. Si enervanta! Incearca sa prosteasca lumea ca a slabit pentru ca mergea in cluburi in fiecare seara si dansa. Stupid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.