StartUpDays Рsesiune de pitching ̨n Oradea

Sâmbătă, 28 august va avea loc prima sesiune de pitching în cadrul StartUp Days în Oradea.

Ce înseamnă de fapt “sesiune de pitching”?, poate vei întreba. Cristina a descris foarte bine evenimentul în doar câteva propoziÅ£ii:

Este, practic, momentul în care antreprenorii care propun proiecte trebuie să demonstreze că ideea lor e cea mai bună, că merită implementată și poate aduce rezultate reale. Așa cum sugerează și actualii sau foștii membri ai juriului, ideile prezentate trebuie pregătite cu grijă. Ne dorim idei originale, deci este necesar un research înainte de a veni cu o propunere. Cu cât e mai bine structurată ideea, cu atât va fi mai ușor de expus și, cu cât va fi mai bine înțeleasă, cu atât are mai multe șanse de reușită.

Adică, te înscrii pe sait, vii cu o idee interesantă, haioasă şi originală legată de un proiect online şi o expui participanţilor.

Ne vedem acolo, da?

5 thoughts on “StartUpDays – sesiune de pitching în Oradea

  • @Mihai din cate stiu cica.ro se ocupa de recomandarile de articole de pe bloguri, dar nah, depinde la ce te referi

    @Lilisor ehm…mi-ar fi placut sa fiu acasa, ca sigur as fi venit sa vad si eu cu ce proiecte vine lumea, insa nah…that’s life 😀

  • Lili, zic, antreprenor inseamna complet altceva. De ce prostiti voi tinerii?

    ANTREPRENÓR, -OÁRE, antreprenori, -oare, s. m. și f. Persoană care conduce o antrepriză.

    ANTREPRÍZĂ s.f. Formă de organizare și de executare a construcțiilor capitale de către o organizație specială de construcții; întreprindere comercială sau industrială care preia executarea de lucrări (mari) al căror preț este plătit cu anticipație după un deviz întocmit dinainte; lucrare făcută de o astfel de întreprindere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.