Eu, mamica? No way!

Titlul vine ca urmare a unei greşeli în travmai, azi dimineaţă. Miercuri seară am fost la cumpărături şi mi-am luat o rochiţă cam şcolărească, ceva mai lărguţă şi un top gen baby doll, de asemenea mai lărguţ.

Stăteam pe scaun în travmai şi citeam din cartea Secrete Chinei de John Farndon (a venit odată cu Săptămâna Financiară). Ca de obicei, la Piaţa Mare, se urca babele cu enşpe mii de plase. Toate primesc loc pe scaun, numai una nu. Se uită la mine, mă vede că citesc, vede că am o haină mai largă (top-ul baby doll) şi începe către cealaltă babă să discute despre femeile însărcinate.

“Că n-ar trebui să umble atât de dezbrăcate dimineaţa, când e răcoare, că răcesc şi e rău, că sunt tot mai tinere femeile care fac bebei etc”.

M-am amuzat teribil de discuţia celor 2 băbuţe, care-mi aruncau pe furiş ocheade, apropo de top-ul lărguţ de pe mine. Le-am lăsat să creadă ce vor. La cât de tinerică arăt, cine ştie ce-or fi crezut!

Motivul pentru care prefer astfel de haine e simplu: cele mulate pe corp se ridică şi rămân cu abdomenul şi cu spatele gol. Aşa răcesc uşor plus că e chiar enervant să tragi toată ziua de haine în jos.

P.S: pentru a nu lăsa loc interpretărilor, n-am burtică şi nici nu-s grasă. Doar că bluzele mai largi tind să stea altfel, mai ales când port pantaloni cu talie joasă!

6 thoughts on “Eu, mamica? No way!

 1. lilisor Post author

  De vreme ce eu voi duce sarcina 9 luni, eu voi decide. Desigur, si bruta mica va avea ceva de spus, dar daca e dupa el, as putea foarte bine sa ajung la 40 de ani si atunci sa fac un bebe 😀

  Reply
 2. lucianu

  =)) chiar e ciudata moda asta
  de multe ori ma intrebam si eu de cate-o dama … oare e gravida? ori ii place doar sa poarte top-ul acela larg (care habar n-am cum se numeste … probabil baby-doll cum ziceai:))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.