Oradea, politică şi … cireşe!

Ieri am apucat să-mi descarc pozele de pe telefonul mobil. Cele mai multe sunt cu mizeria de pe stradă, din care am selectat câteva.

oradea

oradea

Cele două imagini sunt făcute pe str. Vasile Conta. Pe strada asta mergem în fiecare zi la Piaţa Decebal după mâncare. În fiecare zi mirosul de la gunoiul lăsat pe lângă pubele îţi taie respiraţia. Săracii locatari!

raita-trash

În plină campanie electorală pliantele lui Călin Raita împânziseră câteva spaţii verzi din zona Cantemir.

psd

Apropo de campania electorală, toaletele din Lotus Market au fost asediate de inimioare. Nu aş vrea să induc în eroare, dar culoarea roşie şi cei 3 trandafiri nu sunt emblematice pentru PSD? Dacă aşa a ales Dan Matei să-şi câştige electoratul, nu e de mirare că rezultatele au fost pe măsura locaţiei alese pentru campanie, adică de rahat!

stupid

really stupid

Cele două poze sunt haioase. Mă întreb cu cât a fost taxat nenea ce-şi face reclamă.

lilisor.net

Scrisoare către cei dragi! I-am trimis surioarei handsfree-ul telefonului folosind serviciile Poştei Române şi a ajuns intact la destinaţie. Refuz să cred că adresa scrisă la expeditor a avut vreo importanţă pentru curier.

cheries

Primele cireşe din anul 2008 m-au surprins.

6 thoughts on “Oradea, politică şi … cireşe!

 1. lilisor Post author

  Sa spunem doar ca fosta administratie se lauda ca daca fimele de curatenie nu-si fac treaba, va rezilia contractul. Pozele arata cat de curat e orasul si cat de bine isi fac treaba companiile de salubrizare 🙂

  Reply
 2. ZeNeSeu

  Hmmm….mi-ai luat-o inainte cu pozele afiselor “Scolii Auto Decebal” Am si eu de cateva zile pozele in telefon 😀 Eu ma intrebam cine i-o fi predat cursul de operare calculator la nenea ala 🙂

  Reply
 3. Pingback: La taifas cu Ilie Bolojan | Lilisor.net: blog personal feminin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.