Destinele tragice ale modelelor Playboy

Desi au fost femei frumoase si adorate, care au pozat in Playboy, n-au fost scutite de destine tragice. Iata o parte dintre modelele Playboy care au sfarsit tragic inainte de varsta de 50 de ani. „Playboy Playmates” se refera la pictorialul nud de la mijlocul revistei, cuprins pe 2 pagini.

Supradoza de frumusete

Anna Nicole Smith nu e singura blonda „playmate” care a murit in conditii neclare la o varsta tanara, de doar 39 de ani. In 1968 a aparut pe coperta revistei PlayBoy, potrivit fotografului Peter Gowland, o tanara pe numele sau Paige Young. Aceasta a murit in urma unei supradoze de droguri in 1974.

Un accident de masina a distrus o alta viata de star, una dintre primele artiste ce avea sa promoveze conceptul de „Playboy Playmates”. Jayne Mansfield se numea, iar in 1967, cand avut loc accidentul mortal, avea numai 34 de ani. Jayne a fost prima actrita care a aparut nud intr-o productie de Hollywood.

In 1980, canadianca de 20 de ani Dorothy Stratten a aparut pe in pictorialul Playboy dedicat lunii August din 1979, devenind Playmate of the year un an mai tarziu. A fost ucisa de sotul / managerul sau, care s-a sinucis in aceeasi zi. Destinul sau a inspirat piesele „Californication” a celor de la Red Hot Chili Peppers si „The Best is yet to come” de Bryan Adams. Hugh Heffner a declarat intr-un interviu ca moartea lui Dorothy l-a marcat pe vecie.

Accidente bizare

In anul 1977, in Tenerife, a avut loc cel mai tragic accident din industria aeronautica: doua avioane s-au ciocnit pe pista de lansare. Accidentul soldandu-se cu 550 de victime. Printre acestea se afla si Eve Meyer, de 46 de ani, Playmate-ul anului 1955 si un model pin-up.

Ellen Louise Maligo, pe numele de scena „Star Stowe”, una dintre iubitele lui Gene Simmons (KISS), a fost gasita fara suflare in Coral Springs. Cariera sa in lumea Playboy a fost de scurta durata, a aparut in pictorialul revistei in luna februarie a anului 1977. In 1986 s-a mutat in Fort Lauderdale pentru a cauta un loc de munca. Intr-un final si-a gasit consolarea in prostitutie, droguri si alcoolism. Imprejurarile mortii sale sunt si astazi neclare. A fost gasita strangulata si partial dezbracata. Intrucat a avut aceeasi soarta cu alte prostituate strangulate gasite in zona Floridei, politia presupune ca a fost victima unui criminal in serie care a fost activ in Sud-Estul Floridei.

Marilyn Monroe, a aparut in primul pictorial al revistei Playboy in decembrie 1953. Actrita si cantareata a fost gasita fara puls la doar 36 de ani. S-a intamplat in 1962, in casa sa din Brentwood, LA. Din raportul oficial medico-legal reiese ca Marilyn a murit in urma unei supradoze de calmante, nefiind prima data cand luase o supradoza de barbiturice. Potrivit doctorului personal al artistei, aceasta avea frecvent episoade de depresie ce se terminau cu doze uriase de calmante si barbiturice. Altii imbratiseaza teoria conspiratiei, avand in vedere zvonurile conform carora ar fi fost amanta fratilor Kennedy.

In 1962, la cateva saptamani dupa ce vestea decesului lui Marilyn Monroe a facut inconjurul lumii, s-a dublat numarul sinuciderilor in Los Angeles.

Alte 3 tinere, Playmates care abia paseau in lumea celebritatii, si-au gasit sfarsitul in 3 accidente de masina: Carol Willis, Tonya Crews si Claudia Jennings. Toate trei tinere, frumoase si la inceput de cariera.

Tot la inceput de cariera era si Willy Rey, o tanara de 23 de ani din Olanda, care si-a gasit sfarsitul intr-o supradoza de barbiturice. A pozat pentru editia lunii februarie 1971 pentru revista Playboy.

Elisa Bridges, fata de la mijlocul revistei din decembrie 1994, a fost si ea gasita moarta intr-o camera in casa lui Edward Nahem, un prieten bun al lui Hugh Heffner. Conform datelor oferite de Playboy, aceasta ar fi murit din cauze naturale, adica la 28 de ani ar fi facut infarct din senin. Insa raportul medico-legal arata ca decesul ei a fost accidental in urma unei intoxicatii rezultate din combinarea heroinei, metamfetaminelor si a altor substante.

 

1 thought on “Destinele tragice ale modelelor Playboy

  • super-tare postul!!!Pai hai sa-ti explic eu…li s-a dat prea mult in unele locuri si prea putin in altele…zic eu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.